Elegant Auto - Leasing Auto, Vanzari Auto, Rent A Car
Elegant Auto - Leasing Auto, Vanzari Auto, Rent A Car

Infintata in anul 2001 Elegant Auto este o companie cu sediul in Constanta ce are ca domeniu de activitate vinzarile auto si toate serviciile aferente. Dezvoltata din necesitatile unei piete in continua expansiune ne dorim sa ajungem prin profesionalismul si calitateaa serviciilor oferite unul din liderii pietei auto din Constanta.

Elegant Auto ofera gama completa de servicii in domeniu auto, fiind importatori de autovehicule noi si second hand la comanda, din Comunitatea Europeana si America. Importam autovehicule de serie limitata, exotice dar si serie. Colaboram cu marile case de leasing din Romania si Europa, cu bancile, astfel ca de la noi puteti achizitiona un autovehicul nou sau second hand in sistem leasing sau rate. Efectuam toate formalitatile legale necesare inmatricularii, radierii unui autovehicul, inclusiv cele vamale.

Am creat acest site, unde puteti foarte usor sa vizionati autovehiculele, aflate la vanzare in acest moment, sau cele ce urmeaza a fi importate, pe stoc sau la comanda si sa aflati multe alte informatii utile. Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor clientilor nostrii,asteptam cu interes sugestiile dumneavoastra.